Referencia

A jó referencia fontos szerepet tölt be a cégek életében. Így ismeretlenül is tisztább képet kaphatunk a cég tevékenységeiről, projektjeiről. Cégünk tűz-, és munkavédelmi feladatait látja el számos nagyobb és kisebb vállalatnak, vállalkozásnak. Célunk egy jól működő, szabályozásoknak megfelelő és nem utolsó sorban fenntartható tűz-, és munkavédelmi rendszer felépítése a vállalatok, vállalkozások részére. 

A folyamatos tűz-és munkavédelmi feladatok ellátása mellett napi szinten részt veszünk építési engedélyezési eljárásokban, mind a tűzvédelem, mind a munkavédelem területén. Számos tűzvédelmi műszaki leírás, biztonsági és egészségvédelmi terv, szakértői állásfoglalás készítésében veszünk részt napi szinten.

 

Tekintse meg referenciánkat a teljesség igénye nélkül:

referencia

Cégünk 2008 óta kínál megoldásokat az aktív és passzív tűzvédelem területén, mind tervezési, mind kivitelezési oldalról országos hálózattal. Szintén 2008 óta tevékenységünk részét képezi a munkavédelem. Mindkét szakterületen felsőfokú képesítéssel látjuk el az adott szakfeladatokat.

Cégünk előnye az egyszemélyes vállalkozásokhoz képest, hogy az összetett projekteken több munkatársunk dolgozik, így garantáljuk a minőségi, pontos és gyors megoldásokat.

Cégünk fő tevékenységei a:
  • Létesítmények Tűz- és Munkavédelmi dokumentációinak készítése, naprakészen tartása
  • Tűz és munkavédelmi tréningek, oktatások szervezése, lebonyolítása
  • Felülvizsgálatok, ellenőrzések szervezése
  • Munkabalesetek kivizsgálása, melyekből közel 100 esettel találkozott már cégünk
  • Tűzvédelmi műszaki leírások készítése engedélyes és kiviteli szinten
  • Biztonság és egészségvédelmi terv készítése
  • Kockázatbecslés készítése
  • Jó partnerkapcsolatainknak köszönhetően segítség nyújtás az előírt karbantartások esetén
feelsafe-logo
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Cégünk újabb tevékenysége a villamos, gépészeti és szerkezeti tűzgátló átvezetések, lezárások, tömítések kivitelezése. A legmagasabb minőség elérése érdekében a magyar és az európai követelményeknek eleget téve Hilti és Promat tűzvédelmi termékeket használunk fel a kivitelezés során.

A kivitelezés mellett már meglévő átvezetések, tömítések és lezárások karbantartásával és ellenőrzésével is foglalkozunk. Szoftverünk segítségével egyszerűen áttekinthetőek, rendszerezhetőek a kiépített átvezetések, tömítések, mely időt spórol önnek. A szoftver segítségével 2D-s tervrajzokon, fotókkal és a hozzátartozó dokumentumokkal kiegészítve egyszerűen áttekinthetőek a kiépített helyek.

Tűzvédelmi berendezésekkel és felszerelésekkel kapcsolatban szintén segítségére lehetünk. Kézi tűoltókészülékek széles választékával és kedvező árakkal várjuk. Igény esetén kiszállítással és kihelyezéssel.