Cégünk a Feelsafe Kft

Cégünk 2008 óta kínál megoldásokat az aktív és passzív tűzvédelem területén, mind tervezési, mind kivitelezési oldalról országos hálózattal. Szintén 2008 óta tevékenységünk részét képezi a munkavédelem. Mindkét szakterületen felsőfokú képesítéssel látjuk el az adott szakfeladatokat.

Cégünk előnye az egyszemélyes vállalkozásokhoz képest, hogy az összetett projekteken több ember dolgozik, így garantáljuk a minőségi, pontos és gyors megoldásokat.

Cégünk fő tevékenységeink a:
  • Létesítmények Tűz- és Munkavédelmi dokumentációinak készítése, naprakészen tartása
  • Tűz és munkavédelmi tréningek, oktatások szervezése, lebonyolítása
  • Felülvizsgálatok, ellenőrzések szervezése
  • Munkabalesetek kivizsgálása, melyekből közel 100 esettel találkozott már cégünk
  • Tűzvédelmi műszaki leírások készítése engedélyes és kiviteli szinten
  • Biztonság és egészségvédelmi terv készítése
  • Kockázatbecslés készítése
  • Jó partnerkapcsolatainknak köszönhetően segítség nyújtás az előírt karbantartások esetén

Cégünk újabb tevékenysége a villamos és gépészeti tűzgátló átvezetések, lezárások, tömítések kivitelezése. A legmagasabb minőség elérése érdekében a magyar és az európai követelményeknek eleget téve Hilti és Promat tűzvédelmi termékekkel dolgozunk.

A kivitelezés mellett már meglévő átvezetések, tömítések karbantartásával és ellenőrzésével is foglalkozunk. Szoftverünk segítségével egyszerűen áttekinthetőek, rendszerezhetőek a kiépített átvezetések, tömítések, mely időt spórol önnek. A szoftver segítségével 2D-s tervrajzokon, fotókkal és a hozzátartozó dokumentumokkal kiegészítve egyszerűen áttekinthetőek a kiépített helyek.


Tűz – és munkavédelmi oktatások

2020.09.01-jétől a munkavédelmi és tűzvédelmi oktatások szervezése a megújult, felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (továbbiakban: felnőttképzési törvény) értelmében felnőttképzési tevékenységnek minősül, amely bejelentés alapján végezhető.

A fent említett bejelentéshez és a további eredményes képzésekhez a munkáltató cég/vállalat és tűzvédelmi szolgáltató együttműködése elengedhetetlen. A vonatkozó törvényt követve, cégünk minden oktatásra jogosult munkavállalója már rendelkezik a szükséges engedélyekkel.

Az új felnőttképzési rendszerre való zökkenőmentes átállás elősegítése érdekében Cégünk részletes tájékoztatást ad a teendőkről és kötelezettségekről, továbbá szeptember első felében részletes segédanyagot fog elérhetővé tenni.

Kérjen ajánlatot tűz- és munkavédelmi oktatásra

Partner
2020-ban leoktatott munkavállaló
Kivizsgált munkabeleset